Celtniecības tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7 Par mums:

Rīga un visa Latvija - iespēja visu diennakti - evakuatora pakalpojumi. Jebkura veida auto evakuācija. Ar bloķētiem riteņiem, ar bloķētu ātrumkārbu, ar izlādētu akumulatora bateriju. Iespēja pārvest vieglos auto, minivenus, mirkroautobusus, par izdevīgam cenām un labākajiem tarifiem. Iespējama arī speciālo tehniku un celtniecības tehnikas evakuācija.

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

Kaibala, "Griķi" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Sildi, SIA

Bajāru 44, Rīga LV-1006
Apraksts:

SILDI, SIA - granulu apkures katli mūs aizrauj un to izgatavošana mums sniedz gandarījumu ar katru jaunu klientu un risinājumu.

AERMEC siltumsūkņi, Acqua Cooling, SIA

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Svarīgi::

"Acqua Cooling" - esam ekskluzīvi itāļu AERMEC izplatītāji Latvijā. Plašā piedāvājumā ventilācijas iekārtas, kondicionēšanas iekārtas, gaisa sausinātāji, termo konvektori. Pieejamas dažāda veida un izmēra kondicionēšanas iekārtas. Mūsu zinošā komanda palīdzēs izvēlēties pareizo gaisa kondicionēšanas, ventilācijas iekārtu tieši jūsu vajadzībām

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
Krišjāņa Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

EcoInnovation, SIA

Andrejostas 20, Rīga LV-1045
Apraksts: Tīra, kvalitatīva un estētiska apkārtējā vide cilvēkam rada miera un mājas sajūtu. Mūsu uzņēmums SIA "EcoInnovation" ir izveidots, lai nodrošinātu Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas apkures, kondicionēšanas un ventilācijas jomās, lai radītu komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās. SIA "EcoInnovation" apvieno uzticamu, kvalitatīvu un videi draudzīgu tehnoloģiju ražotāju - "Mitsubishi Electric" (Japāna). Mēs strādājam, lai radītu Jums māju sajūtu un lai zemes, gaisa un ūdens sistēmas vienmēr pastāvētu dinamiskā līdzsvarā.

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Krāsaino metālu uzpirkšana:: ✓ Auto katalizatori; ✓ Vara vadi; ✓ Misiņa vadi; ✓ Vara kabeļi ar PVC izolāciju; ✓ Nerūsējošā tērauda lūžņi; ✓ Misiņa radiatori; ✓ Alumīnija automašīnu diski; ✓ Elektromotori; ✓ Auto ģeneratori; ✓ Auto starteri; ✓ DPF filtri; ✓ Elektroplates; ✓ Mobilo telefonu plates; ✓ Datoru plates; ✓ Telekomunikāciju plates; ✓ Serveru plates.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Apkures sistēmu montāža. Radiatoru nomaiņa. Siltummezglu montāža. Katlu māju montāža, apkope, serviss. Siltumapgāde, siltumtīklu izbūve. Ūdensvada un iekšējas kanalizācijas sistēmu izbūve. Santehniskie darbi. Kondicionēšanas sistēmu izbūve, siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana, ieklāšana.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.